Kulunut kuukausi on ollut melko sekavaa aikaa... Koulu jonka aloitin ja josta olin niiiiiiin innoissani, täytyi keskeyttää, koska minulle ei luvattukaan oikeutta opiskella työttömyysetuudella. Ja se oli vielä alunperin kahdenkin te-toimiston työntekijän kautta varmistettu, että tulen rahan saamaan. No "lautakunta" päätti toisin, mun koulutuksilla kuulemma saa niin helposti työtä mistä ja koska vain. Ainut mutta on siinä, etten enää halua kaupan alalle. En kaupan työaikoja tai asiakkaita... Ei, ei ei...

Dianalla on ollut taas valeraskaus, tissit kasvoi ja vuoti (tällä kertaa onneksi alapää ei kuitenkaan vuotanut). Maidontulon estämiseksi piti jälleen hakea lääkkeet eläinlääkäriltä, samalla kun otettiin 1v rokotukset.

Wilma syö kuin hevonen (ja ilmeisesti myös kuluttaa) ja onkin nyt lihotuskuurilla. Paino on meille tulon jälkeen laskenut 4kg, Wilma painaa vähemmän kuin Diana. Huokaus.

Tokossa käytiin pari kertaa. Wilma on kyllä niin taitava siinä. Diana ottaa kaiken tyylillään "hitaasti, mutta varmasti". Huomaa kyllä rotujen eron motivoinnissa. Wilma on heti valmiina touhaamaan ja Diana on valmis, sitten kun siltä siitä tuntuu. Toki tuo valeraskauskin taas on vaikuttanut mielialoihin. Ell ehdotti sterilointia, no eiiiiiii... Jos koivet vaan on kunnossa, niin eiköhän me niitä pikku prinsessoja ja prinssejä yritetä saada aluille :)

Viime viikonloppuna oli molempina päivinä mätsärit. Lauantaina oli hemmetin kylmä päivä, kamala viima eikä aurinkoa näkyvissä. Mätsärit oli ulkona Seinäjoella. Meinattiin jo pihasta kääntyä pois, kun oli niin kylmä ja väkeä oli paljon! Noh, jäätiin kuitenkin. Mirko esitti Dianan ja sai punaisen nauhan. Minä esitin Wilman ja saatiin sininen nauha (moite tuli laihuudesta). Kumpikaan ei pärjännyt isossa kehässä.

Sunnuntaina lähdettiin Lapualle ja vaihdettiin koiria. Mirko esitti ensimmäistä kertaa Wilman, joka olisi halunnut vain istua :) Molemmat sai sinisen nauhan (toki Dianan kanssa ollessa vastassa oli suursnautseri ja tuomari totesi, että oli vaikea päätös). Sinisten isossa kehässä oli reilu 10 koiraa, joista 5 valittiin jatkoon. Molemmat tytöt oli viiden parhaan joukossa. Lopulta Diana tuli viidenneksi ja Wilma neljänneksi, vaikka vaan istui :D Mirko tietysti pääsi kuittaamaan, että vei viikonlopun 2-0 :P Tytöt saivat ruusukkeet, herkkuja, luut ja narulelut (ruusuke oli Mirkolle ensimmäinen).

Alla kuvat palkinnoista (vaaleansininen ruusuke on Mirkon ja W:n, valkoinen minun ja D:n):

wp_ss_20151015_0002.jpgwp_ss_20151015_0001.jpg

Tällä viikolla ollaan joka päivä treenattu seisomista, alla kuvat mitä olen yksin seisottaessa samalla napsinut. Ensin Wilma:

wp_ss_20151012_0006.jpgwp_ss_20151012_0002.jpg

Lähetin kuvat Kirsille (W:n entiselle omistajalle) ja kommentit oli "Takajalat lähemmäs toisiaan, tai kulmaukset katoaa. Etujalat enemmän rungon alle. Pää alemmas, muuten ylälinja on huono. Ja käpälät osoittamaan eteenpäin". Toisinsanoen kaikki päin honkia :P Lisää treeniä.

Ja sitten Diana:

wp_ss_20151012_0009.jpgwp_ss_20151012_0013.jpg

Tuosta näen samoja virheitä. Etujalat pitäis olla enemmän rungon alla, takajalat hitusen taaempana ja pää alempana. Vajaan parin vikon päästä on Seinäjoen KV. Kaikkeen sitä pitääkin itsensä ilmoittaa. Pitkis sakuja on 15 ja dalmiksia 32, joista 15 narttuja. Noh, onpa ainakin kilpailua :D

Vielä vähän houkuttelisi se messari, mutta money, money, money.....

Seinäjoen jälkeen vien Wilman lonkka- ja kyynärkuviin, se kun on jo välikuvattu niin hoidetaan virallisetkin "alta pois". Diana sitten vasta keväämmällä.

Ja sitten takaisin siivoamaan.