Milan juoksut tosiaan alkoi. Ja näyttää siltä, että loppuivatkin sitten saman tien. Tässä on nyt useammalta kokeneelta kasvattajalta kysytty ja vahvin veikkaus on,että kyseessä on ns. jakautunut kiima.

Tämä teksti on kaivettu googlen syövereistä: "Jakautunut kiima 1. ns. split estrus esiintyy ajoittain nartuilla. Narttu tulee kiimaan normaalisti, mutta kiiman merkit häipyvät vähitellen n. 1-2 viikon aikana. Uusi kiima ilmenee n. 1-2 kuukauden kuluessa ja yleensä kiima on normaali ja narttu voidaan astuttaa tähän toiseen kiimaan."

Se tässä oli hyvä puoli, että Ferro pääsi käymään SPL-arvioinnissa ennen astutusta ja yhdistelmä on nyt ainakin kaikin puolin hyväksytty.

20200608_073640.jpg

Milaa seurataan progeilla (tänään on taas menossa) ja ilmoitan uusimmat käänteet. Helpolla ei näytä tämä pentue alkuaan saavan :D Ensin korona laittoi SPL-arvioinnit tauolle, sitten alkoi juoksut niin, että jännitettiin ehtiikö Ferro ennen astutusta arviointiin ja nyt kun kaikki olisi kunnossa, niin tämä :D

Eipä se auta kuin odottaa...

Viikonloppu vietettiin mökillä. Puutöitä tehtiin niin, että selkä on ihan rikki. Ja ilmeisesti olen saanut taas kuvaamisesta yliannostuksen, kun koko viikonloppuna otin tasan 5 kuvaa :D Ja nekin kaikki oli samasta tilanteesta :D

20200608_073723.jpg