Eli Rianna on tiine. Jes! Kirsi (jolla Rianna on sijoituksessa) käytti typyn eilen ultrassa ja ainakin 5 pentua masusta löytyi. Urakoin juuri reilu 40 sähköpostia ja whatsapp-viestiä ja laitoin kyselyä, että vieläkö pidetään jonossa. JOTEN JOS OLET MEILTÄ AIEMMIN PENTUA KYSYNYT, ETKÄ SAANUT NYT VIESTIÄ, NIIN ILMOITA SIITÄ MINULLE! En yhtään ihmettele, jos joku jäi välistä.

Juhannuksen jälkeen haen Riannan tänne meille. 63vrk tulee täyteen 9.7.21 ja luovutuksessa pennut olisivat elokuun viimeisellä viikolla.

Ja se on tilanne, että tähän pentueeseen en ota enää yhtään alustavaa varausta. Ei siis kannata laittaa viestiä. Dalmis-yhdistyksen sivuilla on useita pentueita suunnitteilla, joten kyselyt heille :) Seuraava pentue on suunnitteilla ensi keväälle/kesään C-pentueen sijoitusnartulle Sagalle (Mernika's Change Nothing). Sitten kun se on ajankohtaista, niin ilmoittelen varmasti.

IMG-20210606-WA0021.jpg

Toinen ihana uutinen, mikä viikonloppuna tapahtui on se, että tässä taloudessa on ala-asteet käytynä! ja joo, se on ihana asia :D Ei enää ikinä ala-astetta! Minä niin tykkään, kun lapset kasvaa <3

Jere päätti jo koko peruskoulun <3 Toivottavasti (en kyllä epäile yhtään) opiskelupaikka löytyy seuraavaksi kolmeksi vuodeksi. Janette pääsi 8. luokalta ja Jimi tosiaan pääsi 6. luokalta ja syksyllä yläaste kutsuu <3

Huomaa kyllä, että nämä on mun muksuja. Kameran takana on luontevampaa, kuin kameran edessä.

20210605_113111.jpg

Tänään alkaakin Janetella heti riparin kaupunkijakso ja ylihuomenna on lähtö leirille.

Eilen käytiin ottamassa vielä viime hetken treenit Bredan ja Areksen kanssa, ennen Miljoona koiraa. Tuleva viikonloppu tosiaan vietetään Tuurissa. 9kk väliä viime näyttelyistä ja vihdoin päästään kehiin. Monta ensikertalaista meillä matkassa mukana, joten jännä nähdä miten käy. Lauantaina arvostellaan dallut ja sunnuntaina saksanpaimenkoirat.

Seisomassa Ares ja alemmassa kuvassa meidän karvapeppujen tulevaisuuden toivot Breda ja Leidi <3

20210606_132008.jpg

20210606_134413%280%29.jpg

La-su yö oltiin mökillä. Todella vähän otin kuvia. Videota sitäkin enemmän, kun Leidi oli ihan hirveä vesipeto :) Harmi ettei niitä saa tähän näytille.

20210606_063842.jpg

Nyt taas kaikki peukut pystyyn, että Riannan lopputiineys menee hyvin ja syntyy mahdollisimman monta, tervettä pentua <3