Ihan pian on lokakuu ja sen kyllä huomaa. Piha on täynnä puista tippuneita lehtiä ja aamuisin on todella kylmä! Tulisi jo sitten se talvi, niin olisi pian taas jo kesä :D

Ensin terveystulos, kun jälleen tosiaan kuvattiin yksi Mernika's C-pennuista, eli tällä kertaa vuorossa oli Hertta (M. Can't Say No). Hertan lonkat on C/B, kyynärät 0/0 ja selkä LTV0 VA0 SP0. Vaikka toinen lonkka onkin C, niin tällä tuloksella voi huoletta elää normaalia elämää, eli tyytyväisiä ollaan. Kiitos vielä Hertan perheelle, kun veitte tytön kuviin <3 Kolme pentua olisi C-vauvoista enää kuvaamatta.

Screenshot_20210928-065359_Gallery.jpg

Breda (R. Sparkling Sunshine) otti ja lähti Katan kanssa Liettuaan. Palangassa oli kolme eri näyttelyä. Bredan perjantain tulos oli junioreiden 2. Lauantaina tuli se upein tulos, eli ROP-juniori ja tällä sai JUN-SERTin. Sunnuntaina Breda olikin sitten junnujen 3.

Kolme junioria sielä junnuserteistä kisasi ja joka päivä voittaja oli eri. Harmittavan pienestä jäi kiinni Liettuan juniorimuotovalion titteli, kun Liettuasta tarvitaan 2 junnusertiä. Katalle jälleen kiitos, kun otit Bredan mukaan ja Janikalle kiitos kuskaamisesta <3

Screenshot_20210928-065329_Gallery.jpg

Me itse ajeltiin lauantai aamusta Tervolaan. Sielä oli ryhmänäyttelyt ja tuomarina Sakari Poti. Sama mies siis joka jo 4 vara-sertiä on Alfalle antanut. Yllättävän paljon oli sinne dalluja ilmoitettu, muistaakseni 19. Vettä tuli taivaalta, kehäsihteerit oli pukeutuneet sadeviittoihin, tuomarin teltan katolta tuli välillä puuskittain vettä ja todella moni koira jännitti tuomaria. Kovasti ihmettelin sitä menoa, kunnes itse menin Megsin kanssa kehään.

No, mutta Alfa oli meidän porukasta toki ensimmäinen joka arvosteltavana kävi. 3 avo-urosta oli mukana ja Alfa jäi kolmanneksi. Poti antoi Alfalle kuitenkin SA. SA:n sai myös junnu- ja valiouros. PU-kehässä 5 koiraa ja ajateltiin, että se on Alfa joka sieltä ensimmäisenä pois kätellään, on se vaan lyhyt muihin verrattuna. Mutta ei, junnu oli näistä se joka ei sijoittunut. Alfan tulos kokonaisuudessaan oli siis ERI AVK3 SA PU4. Kyllä tuohon voi tyytyväinen olla. Valiouros oli PU1.

Ja sitten tosiaan narttuihin ja siihen koirien jännittämiseen. Vein Megsin kehään ja se sivusilmällä näki kaapupukuisen kehäsihteerin. Sen jälkeen alkoi mieletön peruuttaminen, mitä Meghan ei ole ikinä tehnyt ja tuomari ei meinannut saada sitä edes mitattua. Meinasi mennä itselläkin sormi suuhun, mutta sen jälkeen kyllä ymmärsin heti, että miksi niin moni muukin oli sitä kehätilannetta jännittänyt. Lopulta Meghan kuitenkin skarppasi hienosti ja tulos oli NUK1 SA.

Avo-narttuja oli 4 ja Camilla ainut valio. Camillan tulos aika odotettu VAK1 SA. Mirko vei Meghanin PN-kehään ja minulla oli Camilla. Junnunarttu sekä Meghan käteltiin heti PN-kehästä pois, samoin lähti neljänneksi tullut avo-narttu. Camillaa ja avojen ykköstä tuomari juoksutti ja seisotti keskenään pitkään ja lopulta osoitti Camille ykköspaikan <3

Siitä vielä ROP-kehään, minkä vei valiouros. Camillan tulos siis ERI VAK1 SA PN1 VSP! Täsmälleen sama ROP ja VSP koira oli tuomarilla, mitä vuosi sitten oli Sodankylässä. Kuten uroksen omistaja minulle viestitti, niin kiva oli nähdä miten tuomarin linja pysyi edelleen samana :)

Screenshot_20210928-065533_Gallery.jpg

Screenshot_20210928-065544_Gallery.jpg

Screenshot_20210928-065550_Gallery.jpg

Screenshot_20210927-073653_Gallery.jpg

Screenshot_20210928-065632_Gallery.jpg

La-su yö vietettiin Motelli Rovaniemen mökissä ja su ajettiin takaisin kotiin.

Screenshot_20210928-065604_Gallery.jpg

Screenshot_20210928-065613_Gallery.jpg

Screenshot_20210928-065619_Gallery.jpg

Screenshot_20210928-065623_Gallery.jpg

Sunnuntaina kehässä esiintyi Lahdessa Väinö (M. Cupid's Arrow) jälleen tutulla tuloksella AVO H. Väinö vaan tarvitsisi nyt aikaa ja massaa, kuten myös tuomari oli arvosteluun kirjoittanut. Sekä valioluokat korkkasi Tarmo (M. Chocolate Drops) ei niin odotetulla tuloksella EH VAK4. Tuomaria oli todella paljon häirinnyt, kun Tarmo esiintyi kuppaturkilla :D Oli vielä erikseen käynyt sanomassa, että koira on erinomainen, mutta turkki ei ole tänään esiintymiskunnossa ja siksi ei voi parempaa tulosta antaa.

Tämä viikko on taas täynnä ohjelmaa. Eilen ja vielä tänään käydään töiden jälkeen auttamassa isosiskoa muutossa, ke on Sagalla (M. Change Nothing) silmä-polvi-sydäntarkki, to ajan Viiviä vastaan ja otan Sagan kyytiin ja pe hypätään isosiskon kanssa laivaan ja käydään pyörähtämässä Viron Valgassa Sagan, Meghanin ja Alfan kanssa. Sieltä kotiudutaan su-ma yönä. Joten ensi viikolla siitä reissusta lisää :)