KOTISIVUMME LÖYTYVÄT OSOITTEESTA:

http://mernikas.nettisivu.org/

Minä, Mervi-Annika (-84) olen sivujen ylläpitäjä ja omistan kennelnimen Mernika’s. Kennelnimi Rautsin kuuluu avopuolisolleni Mirkolle (-73). Lisäksi perheeseemme kuuluu minun kolme lastani Jere (-05), Janette (-06) ja Jimi (-08), sekä Mirkon lapset Janika (-96) ja Miro (-98), jotka tosin asuvat jo omillaan.

Asumme omakotitalossa Seinäjoella, Kourassa. Pihastamme lähtevät mahtavat lenkkeilymaastot suoraan metsään, ja autotietkin ovat sen verran kaukana, että koiria voi huoletta pitää pihassa vapaana.

Koiria meillä on 4. Musta saksanpaimenkoira Pimu (Blackberry), joka on jo ansaitusti eläkkeellä. Dalmatiankoira Dianan (Moppekerhon Angelique) ja pitkäkarvaisen saksanpaimenkoiran Wilman (Octifein Pearl) kanssa harrastamme pääsääntöisesti näyttelyissä käyntiä, lisäksi päivittäiset lenkit joko pyöräillen tai metsässä rämpien kuuluvat normipäiväämme. Lisäksi kotiin jäi kasvamaan ja äitinsä riesaksi A-pentueesta mustapilkkuinen narttu Camilla (Mernika’s Adventin Avra). Kotonamme on myös kissa ja pupu.

Kesäisin vietämme paljon aikaa mökillämme Ähtärissä, missä koirat saavat juoksennella ja uida vapaasti tai vain rentoutua auringonpaisteessa.

Kasvatuksesta olen ollut kiinnostunut jo vuosia. Kasvattajan peruskurssin kävin syyskuussa -09 ja kesäkuussa 2010 minulle myönnettiin kennelnimi Mernika’s. Vasta nyt minulla on koiria, joilla voin tätä unelmaa toteuttaa. Mirko suoritti kasvattajan peruskurssin huhtikuussa 2016. Mirkolle myönnettiin kennelnimi Rautsin syyskuussa 2016.

Jalostuksessa painotan terveyttä ja luonnetta, erittäin tärkeää on myös rodunomainen ulkomuoto ja rakenne. Koiramme ovat terveystarkastettuja.

Olemme jäseninä seuraavissa yhdistyksissä:

  • Suomen Kennelliitto
  • Dalmatiankoirat- Dalmatinerna ry.
  • Saksanpaimenkoiraliitto ry.
  • SPL Seinäjoki
  • Seinäjoen Kennelkerho ry.

 

YHTEYSTIEDOT

Kennel Mernika’s
 

Mervi-Annika Jokipii
Ylijoentie 132
61160 Koura
gsm: +35845 676 1179
email: mervi.jokipii(at)luukku.com

 
Kennel Rautsin 
 

Mirko Kangas-Rautio
Ylijoentie 132
61160 Koura
gsm: +35850 395 2293
email: mirko73(at)luukku.com

Jos kysyt pennusta sähköpostitse, mainitse mielellään ainakin seuraavat asiat:

– koko nimi ja asuinpaikkakuntasi
– minkä tyyppistä pentua etsit
– aikaisempi kokemus koirista
– mitä aiot harrastaa koiran kanssa
– keitä muita on perheessäsi

Emme vastaa tekstiviestikyselyihin!

KAIKKI2233.jpg