Lähdettiin päivällä ajelemaan mätsäreihin lasten ja Dianan kanssa. Mukaan lähti myös Janika ja Kido. Mätsärit oli siirretty ulkoa sisätiloihin sadeuhan vuoksi. Perille päästyä vasta tajusin, että olimme samassa paikassa missä Dianan ensimmäiset mätsärit olivat. Tiedossa siis pienet kehät :P

Ilmoitin Janeten ja Dianan Lapsi&Koira-kehään, tulivat hienosti sijalle 5. Palkinnoksi tuli ruusuke ja krääsää (mm. taulu, kukkaro, avaimenperä, hevospehmolelu ja karkkia).

Jere ja Diana menivät Junior Handlereihin ikäluokkaan 10-13v ja tulivat toiseksi. Jere sai pienen pokaalin, ruusukkeen ja krääsää (mm. hirvi pehmolelu, taulu ja karkkia).

Ja itse menin Dianan kanssa pentuihin. Saimme punaisen nauhan ja ryhmäkehässä tuomari ilmoitti meidät ensimmäisinä jatkoon. Tällä välin toisessa kehässä oli saatu kaikki arvosteltua ja meidän kehää suurennettiin. Aika nopeasti tuomari päätti loput jatkoon tulijat ja sijoitti kolmannen ja neljännen. Sen jälkeen meitä Dianan kanssa juoksutettiin pari rinkiä (vastassa oli nuori tyttö ja venäjänmustaterrierin pentu). Tuomari sanoi, että päätös on todella vaikea ja sijoitti meidät toisiksi :) Hienosti meni Dianalla :)

Palkinnoksi tuli pokaali, ruusuke ja taas sitä krääsää (mm. koiran leluja, koiranmakkarapötkö, matto, muki,kynttilänjalkoja ja kynttilä, tyynynliinoja ja koirahieronta-kirja). Kädet olivat täynnä kotiinviemisiä :D

Hieno tyttö tuo pikku dallu <3