Dianan ensimmäinen mätsäri oli 4,5kk ikäisenä ja silloin tuomarin kommentti oli "Aivan liian energinen", saimme sinisen nauhan eikä sijoitusta.

Toinen oli Dianan ollessa noin 7kk, saimme punaisen nauhan, mutta ei sijoitusta.

Nyt viikonloppuna omat lapseni eivät menneet isälleen, vaan jäivät kotiin, joten lähdimme perjantaina 24.4. Kurikkaan mätsäreihin. Ilmoitin Jeren ja Dianan Lapsi&Koira- luokkaan ja Dianan myös pentuihin (Janette osallistui L&K:hon Kidon kanssa, Janikan avustuksella). Pentuluokassa saimme punaisen nauhan. Mutta molemmissa luokissa Dianan kanssa sijoitus oli 5. ja kun 4 parasta palkittiin, niin olihan tyhmää :D Jere varsinkin meni Dianan kanssa todella hienosti ja olisi palkinnon ansainnut :)

Sunnuntai kun koitti, vettä tuli kaatamalla. Onneksi ei olla sokerista :) Auton nokka kohti Ilmajoen mätsäreitä lasten kanssa. Ilmoitin taas Dianan ja Jeren L&K:hon (pareja oli yhteensä 10) ja he tulivatkin hienosti toisiksi! Pysti ja ruusuke olivat niiiiiin hienoja ja Dianan ensimmäisiä :) Pennuissa saatiin punainen nauha ja lopuksi kehässä kisasi noin 15 hienoa pentua. Olin lukenut etukäteen, että 5 parasta palkitaan ja kun 6 pentua oli jäljellä, toivoin mielessäni, että edes yksi vielä poistettaisiin :D Lopuksi kävi niin, että vielä 3 lähti ennen meitä ja me tulimme kolmosiksi! Toinen hieno pokaali ja ruusuke kotiinviemisiksi. Kyllä kannatti lähteä sateeseen ajamaan :)

Pitää jossain välissä lisätä kuva D:n palkinnoista :) Jere hoki koko automatkan "Happy, happy, happy" <3