Aluksi pitää muistaa päivittää mätsärit, missä käytiin pari viikkoa sitten. Ne oli 23.4. Ilmajoella. Molemmat typyt saivat siniset nauhat, isossa kehässä Diana valittiin 8 parhaan joukkoon, mutta ei sitten päästy palkinnoille viiden parhaan joukkoon. Hyvää treeniä oli ja Diana varsinkin jaksoi seistä hienosti, eikä yhtään moittinut kopelointia. Wilma taas oli energinen aropupu, jolla keskittyminen oli hieman hukassa :D

Vappu viikonloppu oltiin mökillä ja rentouduttiin. Wilma oli iiiihan koko ajan uimassa :)

Sekopää :D

WP_20160429_15_59_32_Pro.jpg

Väsyneet tytöt <3

WP_20160429_23_38_51_Pro.jpg

Ja sitten eilisiin Ylivieskan näyttelyihin. Me jo alkuvuodesta "sillä silmällä" katseltiin näyttelyitä, mistä olisi mahdollista ehkäpä saada toinen serti Dianalle. Ylivieskaan on meiltä vähän reilu 200km, joten sinne päätettiin ilmoittaa. Olin vähän siinä uskossa, ettei sinne varmaankaan hirveästi muita lähde. Ihana yllätys olikin, kun aikataulut tulivat ja siinä luki että 23 dalmista :D Tuplasti enemmän siis kuin esim. Vaasan KV:ssa. Ja tuomarimuutoskin oli tullut, ruotsalainen Sara Nordin oli vaihtunut suomalaiseksi Tuire Okkolaksi.

Ei muuta kun aamulla kamat kassiin ja nokka kohti Ylivieskaa. Perille päästyä huomasimme, että tuomarimuutos ei ollut kaikken mieleen ja moni olikin jäänyt pois. Mukana oli 9 urosta ja 9 narttua. Dianan kanssa sertistä kisasi 4 avoimen luokan narttua, yhdellä nartuista oli jo 2 sertiä alla ja viimeistä siis hakivat valioituakseen.

Urokset tuomari arvosteli H:sta SA:han. Tiesipä ainakin, että mikä tahansa tulos tänään olisi mahdollinen.

Nartut aloitti junnuluokan Holmankarin Vera Wang, tämä tyttö oli ihan Dianan näköinen :) Taustalta löytyy molemmilta Holmankarin Josephine. Junnunarttu oli ensimmäisissä virallisissa näyttelyissä ja sai hienosti ERI:n (ilman SA:ta). Diana oli seuraavana vuorossa, ainoana nuorten luokassa. Tuomari seisotti aika kauan ja juoksutti pari kertaa ympäri ja edestakaisin. Olin kuulevinani, että hän sanoi "saa EH:n", mutta pöh pöh :D Lapuista nousi tummanpunainen ja vaaleanpunainen, eli ERI ja SA!! Hieno tyttö!! Ja sitten jännittämään avoimen luokan narttuja. Ensimmäinen narttu EH, toinen narttu EH, kolmas narttu EH (tässä välissä sanoin, että ainakin vara-serti tulee) ja neljäs narttu EH! Eli SERTI olisi tulossa!!! JEEEE! Loppujen lopuksi vain toinenkin narttu sai SA:n, se oli veteraani. Paras narttu kehässä vetsku voitti, Diana oli 2. ja tyttö sai siis toisen sertinsä :) Kannatti lähteä ajelemaan ja olla piittaamatta tuomarimuutoksesta :)

Ylpeä tyttö hienosta tuloksesta :)

WP_20160505_13_35_32_Pro.jpg

Ja palkinnot :)

WP_20160505_16_32_49_Pro.jpg

Nyt vain odottelemaan 2v synttäreitä ja sitten viimeisen sertin metsästykseen :)

Lauantaina mennään Wilman kanssa sakemannien erkkariin Tampereelle ja seuraavat näyttelyt onkin sitten kesäkuun alussa ;)