...No ne juoksut! Vihdoin!

Eilen aamulla kun Megsin alapäätä paperilla pyyhkäisin, niin vitsit mikä fiilis, kun vihdoin siihen tuli verta. On tätä kyllä odotettu. Yhdestä face-ryhmästä luin, että monella muullakin nartulla, syystä tai toisesta on nyt loppuvuonna ollut normaalia pidempi juoksuväli. Jänniä juttuja.

Joka tapauksessa varasin ensimmäiseen progeen ajan ensi viikon maanantaille. Tiistai kun on pyhä, niin en tohdi jättää keskiviikkoon. Ilmoittelen sitten miten etenee :)

Screenshot_20221129-153607_Gallery.jpg

Viime viikolla kuvattiin Meghanin ihana veli, D-Luka (M. Destiny Of Being A Prince). Ja ne kaikista parhaat tulokset sieltä tuli, eli lonkat A/A, kyynärät 0/0 ja selkä LTV0 VA0 SP0. Nyt olisi D-vauvat (kuten edelleen myös C) yhtä vailla kuvaamatta. Iso kiitos Lukan perheelle poitsun kuvauttamisesta <3

Screenshot_20221129-153533_Gallery.jpg

Viikonloppuna on messari. Pitkään mietin, että lähdenkö sinne veteraanien kanssa, mutta päätin ettei lähdetä. Seurataan tuloksia netin välityksellä. Perjantaina meiltä on sielä valiouros-Tarmo, lauantaina Hulda-pentu ja sunnuntaina äiti&tytär combo eli Saga avonartuissa ja Beela pennuissa. Tsempit kaikille!