Lapin reissun jälkeen siis lähdettiin vielä omalle mökille ihan vaan rentoutumaan. Ei taidettu tehdä sielä yhtään mitään ylimääräistä. Koirat sai juosta vapaina ja käydä uimassa aina kun tahtoi. Maanantaina tultiin kotiin, koska luultiin, että minun lapsetkin jo kotiutuisivat. Mutta eipä niitä näkynyt (tenavat viettivät kuukauden lomaillen isällään ja mummolassa). Tiistai illasta lapsetkin tulivat kotiin ja keskiviikkona alkoi koulut. Jimi aloitti toisen luokan, Janette neljännen ja Jere viidennen luokan :) Mirkon kesälomaa oli jäljellä vielä 1,5 viikkoa. Viikonlopuksi suunnattiin taas mökille. Saatiin tehtyä sielä puutyöt loppuun ja kaikki mitä kevään aikana on klapiksi hakattu, on nyt varastossa. Lähdettiin myös kalastelemaan, moottori otti ja sammui ja tuli soutumatka takaisin :D

wp_ss_20160824_0002.jpg

wp_ss_20160824_0001.jpg

(Kännykkä laatu...)

Sunnuntaina taas kotiin. Koko viikon tehtiin kotona puutöitä, aina kun välillä oli satamatta. Tiistaina ja torstaina käytiin treenailemassa Kouran kentällä Elinan ja Janikan kanssa, tulevia näyttelyitä varten. Mirko treenasi Wilman kanssa ja minä Dianan.

IMG-20160819-WA0004.jpg

IMG-20160819-WA0020.jpg

Ja jos Mirkon kesäloma alkoi koiranäyttelyillä, niin samalla tavalla loma päättyikin :D Sunnuntaina 21.8. oli sitten Kokkolan ryhmä sakemanneilla. Wilma oli taas niiiin iloinen,kun näki edellisen omistajansa. Kirsi kehui kovasti Wilman turkkia ja onhan se hienossa kunnossa, nyt kun on taas pohjavillan kasvattanut takaisin. Wilma oli koko ajan jotenkin "allapäin". Se ei ollut kakkannut koko aamuna, halusi koko ajan vaan takaisin häkkiinsä ja söi heinää. Vissiin masu pipi :( Yritettiin Wilmaa siinä innostaa ja juoksuttaa, mutta eipä se siitä piristynyt.

Ensin oli lyhytkarvaiset. Janika esitti Bradan junnuluokassa. EH:n saivat ja olivat JUK3. Brada ravaa piiiitkällä askeleella :D

P8219662.jpg

Ei montaa SA:ta tullut lyhkäsille. Elinan Hilla oli junnuluokan toinen, saaden myös EH:n. Sitten olikin Mirkon ja Wilman vuoro. Wilma suorastaan löntysti kehässä, ei ollut yhtään vauhtia tai voimaa liikkeessä ja siitä tulikin moitetta. Hienosti silti seisoi paikallaan, enpä kyllä muuta odottanutkaan, kun oli niin veto pois koirasta. Wilma sai myös EH:n ja ainoana avoimen luokan narttuna oli AVK1. Yksikään pitkisnarttu ei saanut SA:ta.

P8219710.jpg

IMG-20160822-WA0008.jpg

Nyt tulevana viikonloppuna on Dianalla ryhmänäyttely Äänekoskella ja sitten jäädäänkin ehkäpä koko loppuvuodeksi näyttelytauolle.

Ai niin, sellaisia uutisia kuultiin, että Pomo-dalmis on viime viikonloppuna valioitunut Ruovedellä. Diana lähettää Pomolle pusuja ;)