Eilen oli siis Wilman virallisten lonkka-, kyynär- ja selkäkuvien otto. Aika oli vasta 15.20, joten piiiitkä aamu oli tytöllä ilman ruokaa. Oltiin kolmen nurkilla klinikalla ja aika nopeesti päästiin sisälle ja samantien Wilma nukkumaan :)

wp_ss_20151104_0004.jpg

Meille sanottiin, että valmistelussa yms menee aikaa, joten jätimme Wilman nukkumaan ja kävimme välissä kaupassa. Takaisin tultaessa Wilma nukkui edelleen ja saikin siinä herätyspiikin. Kävimme kuvat läpi eläinlääkärin kanssa. Kyynärät ja lantio olivat hyvän näköiset ja siistit, mutta lonkissa oli hieman löysyyttä. Lääkäri antoi oman mielipiteensä, että B tai jopa C. Nyt pidetään peukkuja B:n puolesta. Wilmaa piti hetken herätellä, olisi vaan halunnut jatkaa unia. Vasta hoitajan viheltäessä lujaa, Wilma pomppasi pystyyn :)

wp_ss_20151103_0005.jpg

Toivottavasti kuvat käsitellään Kennelliitossa nopeasti, odottelu on niin hanurista :D

Koko loppuillan Wilma oli melko tokkurainen, ei juonut eikä syönyt. Pihalle oli kovasti haluja, aina loikkasi sohvalta kun joku avasi eteisen oven. Mutta kun ei ulos päässyt, niin meni takaisin nukkumaan.

wp_ss_20151104_0005.jpg

Mirko on herännyt yöllä 4 töihin ja silloin Wilma oli jo oma itsensä, kuten nytkin :) Tuossa vetävät narulelua Dianan kanssa <3

Viime tingassa laitoin ilmot menemään messariin :D Wilma molemmille päiville ja Diana sunnuntaille. Päästään vähän reissaamaan koirien kanssa :)

P.S. Tytöt olivat viikonloppuna Halloween tunnelmissa :D Kyllä sai nauraa vedet silmissä xD

wp_ss_20151102_0002.jpg