Eli lauantaina 19.3.2016 oli Seinäjoelle ryhmänäyttelyt, minne Wilma oli ilmoitettu. Pitkäkarvaisia saksanpaimenkoiria oli ilmoitettu jopa 17kpl. Ennen pitkikisiä oli normikarvaiset. Janikan Brada oli ilmoitettu junnuihin ja tämä oli tytön ensimmäinen virallinen näyttely. Janika ei itse ollut paikalla, vaan töissä ja Bradan esittikin kasvattajat. Brada meni aivan superhienosti, sai ERI:n, oli junnunarttujen 1. ja sai SA:n :) (tähän väliin täytyy sanoa, että Winnerin Brenda sai myös ERI:n ja oli hienosti junnunarttujen 2.). Vain 4 narttua sai SA:n ja sehän tiesi sijoitusta paras narttu kehässä. Loppujen lopuksi Brada oli PN3 ja sai vara-sertin :) Aivan mahtavaa!

Sitten alkoi pitkikset ja Wilma oli todella kyllästyneen oloinen odotteluun. En tiedä johtuiko siitä, ettei meillä ollut häkkiä mukana ja koko ajan joutui siinä hälinässä odottelemaan ja väistelemään muita. Meteli oli hallissa kova ja tilat ahtaita, kehistä oli tehty mahdollisimman suuria ja sen takia oli jouduttu tinkimään odottelutilasta.

Wilma seisoi aluksi ihan hienosti. Kun piti juosta, kehäsihteeri siivosi toisen koiran jätöksiä tekonurmilattialta ja Wilma säikähti suihkepulloa, eikä suostunut juoksemaan enää sihteerin ohi normaalisti, vaan joka kierroksella sai vetää tyttöä perässään. Tuomari otti mitan ja yritti mitata Wilmaa ja Wilmahan melkein laittoi maate.

Nuorten luokka tuli siis korkattua EH:lla ja koska luokassa ei muita ollut, niin luonnollisesti oltiin NUK1.

Wilmasta huomasi, ettei kolmeen kuukauteen ole ollut mitään treeniä. Nyt paljon kopelointia ja seisotuksia ja kuukauden päästä molempien tyttöjen kanssa Vaasan KV:seen.

Päivitän vielä arvostelun omalle sivulleen.