Yli kolme viikkoa on nyt kulunut Dianan astutuksista. Pienen pieniä merkkejä näkyy siitä, että pötkylöitä olisi vatsassa. MUTTA, koska Dianalla on aina ollut juoksujen jälkeen valeraskaus, niin sitä ei anna itsensä innostua liikaa.

Dianan vatsanympärys on kasvanut tasan 1cm, tissit ovat alkaneet kasvaa ja ruoka on maistunut aamuisin aika huonosti (tänään esim. ei ole syönyt vielä ollenkaan).

wp_ss_20161020_0003.jpg

wp_ss_20161020_0004.jpg

Kävin hakemassa tiineysajan ruokaa jo valmiiksi. Päätin pysytellä tutussa Pure Natural- merkissä. Alan lisäämään ruokaa pikkuhiljaa Dianan aterioihin ensi viikon alusta. Matolääkkeetkin odottelevat jo kaapissa.

Myös jotain pientä on tullut hommattua :D Pantoja yms :)

Pentukyselyitä on tullut muutamia, mutta edelleen otetaan viestejä vastaan :)

Ensi viikon perjantaina on ultraus. Piiiitkä viikko edessä :D

Eilen löydettiin tallin lattian alta kissanpentu, ollaan jo pari päivää ihmetelty, että miksi Wilma kiertää tallia niin kovasti. Eilen sitten näin kun pieni pallero juoksi terassilta talliin ja Pimu mulle näytti, missä pentu piileksii. Mirko purki lattiaa sen verran, että sai pennun vedettyä pihalle. Ja oli kyllä melkoinen pirulainen :D Sähisi, puri ja raapi minkä ehti. Pentu puri mua keskisormeen ja käynkin nyt varmuuden vuoksi hakemassa jäykkäkouristusrokotteen (edellisestä on kulunut jo 9v), onpa sitten mullakin rokotukset kunnossa :D Onneksi nopeasti saatiin selville, mistä pentu on lähtenyt seikkailemaan ja palautettiin se kotiinsa :)

wp_ss_20161020_0006.jpg

wp_ss_20161020_0007.jpg

Olihan se söpö, mutta edes koirille sitä ei uskaltanut näyttää. Olisi varmasti repinyt silmät päästä :P