Eilen klo 16.30 lähdettiin ajamaan Vaasaan mätsäreihin. Mukana oli omat lapset Jere, Janette ja Jimi ja koska kaikki halusivat osallistua lapsi&koiraan, niin otimme kyytiin myös Nalle-papan :D Janika, Jyri, Kido ja Brada tuli perässä omalla autolla.

Järjestäjinä oli Vaasan seudun palveluskoiraharrastajat, joissa mukana myös Wilman entinen omistaja Kirsi. Wilma oli kyllä superonnellinen, kun näki Kirsin ja hänen miehensä Kristofferin :)

Lapsi&koiraan osallistui siis Jere & Diana, Janette & Wilma ja Jimi & Nalle. Palkinnot olivat mahtavat! Ja kaikki sai mukaansa pokaalit, ruusukkeet, mehut, koiran herkkuja ja leluja yms. Jere ja Diana oli mm. söpöin pari <3 Janette hienosti sai pidettyä Wilman, vaikka Wilma olisi mielellään vain mennyt Kirsin luo rapsuteltavaksi :) Jimi hieman tarvii treeniä (ja habaa) pärjätäkseen isoille koirille :)

Kido sai sinisen nauhan ja oli hienosti sinisten 5. Wilma ja Diana sai molemmat punaisen nauhan ja Janika esitti Wilman isossa kehässä. Wilma tuli viidenneksi ja Diana oli toinen <3 Kovasti Diana on vieläkin herkun perään (muuten lakkaa kiinnostus), mutta hienosti tyttö osaa pönöttää paikallaan :) Wilman kanssa pitää vielä seisomista treenata, koska sakemannin esittäminen on minullekin täysin uusi juttu :)

Pari kuvaa loppuun:

wp_ss_20150820_0003.jpg

Hieman tärähtänyt kuva. Otettu puoli 10 illalla ja Janettekin ehti melkein tunnin nukkua autossa. Piti vain äkkiä napsaista :) (Nalle on kerrankin hienon näköinen :D)

Lähikuvaa palkinnoista:

wp_ss_20150820_0002.jpg

Oli huimat palkinnot :)

Lauantaina onkin sitten Dianalla Seinäjoen R näyttely. 17 dalmista ilmoitettu :D