Lähdettiin aamulla ajelemaan Kruunupyytä kohti. Olisi pitänyt jo kotona katsoa, että vaikka näyttelyn nimi olikin Kruunupyy RN, niin se todellisuudessa pidettiin Kaustisilla. Tuli ajettua noin 50km harhaan :D Noh, sattuhan noita ja onneksi lähdettiin ajoissa matkaan.

Perille päästessä tuuli oli kova, mutta ei satanut. Laitettiin retkituolit ja Dianan peitto paikoilleen ja hörpittiin kahvia. Pian alkoi tihuuttaamaan vettä ja se vain yltyi yltymistään. Puimme itsellemme Mirkon kanssa sadetakit päälle, mutta eipä niistä hyötyä ollut kovan tuulen takia. Helmat lepatti ja repeili. Dianalle saimme toiselta dalmiksen omistajalta lainalle sadetakin :)

Menimme välillä sisälle lämmittelemään ja kun tulimme takaisin, monen näyttelyteltat oli lähteä lentoon. Sielä kolmekin naista roikkui yhdessä teltassa kiinni. Samoin sateenvarjot oli melkeimpä kaikilla kääntynyt väärinpäin. Keli oli kamala!

Joku tuli meille sanomaan, että auton voi ajaa lähemmäs. Toisinsanoen kentän toiselle puolelle, mistä saisimme seurata kehän kulkua. Haimme auton ja lopun aikaa odoteltiinkin sitten sielä.

Kun urokset meni kehään, menimme mekin Dianan kanssa vähän treenailemaan ja juoksentelemaan kehän reunalle.

Junnunarttuja oli kaksi, meidät arvosteltiin ensimmäisenä.

Kun tuomari kurkkasi Dianan suuhun, Diana vinkaisi kovaa ja sen jälkeen peruutti käsittelystä pois. Meille lopuksi tultiin sanomaan, että jos tämän tuomarin kohdalla koira on yhtään epävarma käsittelyssä, niin rokottaa heti arvostelussa.

Lopuksi saatiin EH (ja koska toinen junnuista sai ERI:n tulimme toisiksi).

EH:lla pääsee kilpailuluokaan joten lopullinen tulos oli JUN EH JUK2. Todella tyytyväisiä ollaan tähän aloitukseen  ja tulokseen :)

Siitä olikin ihana lähteä kohti Pietarsaarta ja hotellia, missä pääsi kuumaan suihkuun. Illalla kiertelimme monta tuntia Pietarsaaressa meren äärellä ja keskustassa. Hieno, mutta todella hiljainen kaupunki :)

Yritän kokeilla, osaisinko tehdä uuden välisivun Dianan arvosteluille :P Jos ei onnistu, niin tulen sitten lisäämään sen tänne :)

Tulevana sunnuntaina onkin sitten seuraava näyttely Mänttä-Vilppulassa (dalluja ilmoitettu 23kpl).