On hieman jäänyt blogi päivittämättä, kun ei Mirkon loman aikana paljoa koneella ehtinyt istua. Niin paljon oltiin mökillä :) Dianakin hienosti oppi uimaan ja on nykyään hyppäämässä joka lätäkköön, minkä näkee :P

Kruunupyyn jälkeen koitti siis Mänttä-Vilppula, tuomarina Matti Luoso. Sieltä napattiin H. Moitteita tuli purennasta, korvista, pilkuista ja taka-askeleesta.

12.6. Käytiin treenaamassa Tuurin Miljoona Koiraa varten Lapualla mätsäreissä. Diana oli sinisten pentujen 1. ja BIS-5 :)

Tuurissa sama tuuri ei sitten enää jatkunutkaan ja sieltäkin läsähti H. Tuomari oli Ruskovaara Elena. Suurin moite tuli purennasta. Laitan molemmat arvostelut tuonne omalle sivulleen.

Tuurin jälkeen pari viikkoa vain huilittiin ja nautittiin vapaista. Aurinkoa tuskin näki koko Mirkon loman aikana. Lämpötila pysytteli jossain +8-+13 välillä koko kuukauden :/

26.6. Lähdettiin yöllä ajamaan Helsinkiä kohti. Mukana oli meidän ja Dianan lisäksi Miro, Janika, Jyri ja Kido. Hypättiin M/S Superstarin kyytiin 7.30 ja suunnaksi Tallinna. Koirat jäi autokannelle omaan autoon kahden tunnin matkan ajaksi ja oli ilmeisesti aika pelottava kokemus. Tallinnassa etsittiin oma hotelli, käytiin kaupassa ja nukuttiin parin tunnin päiväunet. Illalla käveltiin ympäristössä ja suht aikaisin mentiin nukkumaan.

Aamulla herätys ja auton nokka kohti Luige Baasia missä pidettiin 2 eri kaikkien rotujen näyttelyä. Lauantaina tuomarina oli valko-venäläinen Sviatlana Radziuk. Diana nappasi ensimmäisen ERI:n, mutta harmiksi moitteita tuli liikkeessä venytetystä päästä ja SA jäi saamatta. Kido nappasi myös hienosti ensimmäisen ERI:nsä.

Illalla käytiin läheisessä koirapuistossa, missä oli agilityesteitä ja kyllä oli koirat poikki hotellille päästyä.

Sunnuntai aamuna pakattiin kamppeet hotellilta autoon ja suunnattiin takaisin näyttelypaikalle. Ukrainalainen naistuomari olikin vaihtunut Tapio Eerolaksi. Eerola jakoi todella vähän ERI:ä ja loppujen lopuksi mekin saatiin EH. Molemmat koirat olivat jo reissusta todella väsyneitä, eivätkä kumpikaan jaksanut juosta kehässä. Diana yritti mennä nenä maata viistäen ja mä yritin pitää päätä ylhäällä, kameralta katsottuna oli melko karseen näköistä :P Myös Kido sai EH:n, yhtä hyvät sesset :)

Matka meni kaikin puolin hyvin, uusia kokemuksia rikkaampina ollaan eikä tuloksiinkaan voi olla pettynyt. Toisaalta olisi sielä kiva käydä uudestaankin kokeilemassa.....