Wilma on nyt astutettu :)

Kävimme tosiaan jo silloin keskiviikkona kokeilemassa innostuuko koirat yhtään toisistaan. No, Retuhan innostui, mutta Wilma ei aivan ollut samaa mieltä. Wilma kiljahteli (kovaa), kun Retu sitä yritti haistella ja tulla lähemmäksi. Pidettiin Wilmasta kiinni, että Retu pääsisi vähän nuuskimaan. Retu hyppäsi selkään ja oli selässä joitain minuutteja, mutta ei jäänyt kiinni. Laitettii Wilma autoon ja päätettiin tulla perjantaina uusiksi.

Perjantaina Wilma aluksi oli Retusta aivan innoissaan. Päästi Retun heti haistelemaan ja käänsi häntää sivulle. Mutta sinä vaiheessa, kun Retu yritti hypätä selkään, kiljuminen taas alkoi ja me pidimme Wilmasta kiinni. Retu hyppäsi ja koirat olivat nalkissa 29 minuuttia. Kyllä siinä jalat puutui, kun niistä kiinni pidettiin :D

Juotiin kahvit Tiian luona ja sovittii, että tullaan vielä lauantaina uusiksi. Varmempaahan se astutus on silloin, kun nalkkiin jäävät ja molemmat oltiin sitä mieltä, että yritetään ainakin saada 2 kunnolla onnistunutta astutusta.

Lauantaina Wilma oli taas pihaan ajettaessa todella rento ja kun Retu tuli ulos, niin siinä jo yrittivät leikkiäkin. Wilma oli koko ajan remmissä, Retu vapaana, joten ei se leikkiminen helppoa ollut. Mutta taas ihan samalla tavalla kuin muutkin yritykset, eli heti kun Retu yritti hypätä, kiljuminen alkoi. Pidettiin taas Wilmaa paikallaan ja Retu pääsi selkään. Tällä kertaa olivat kiinni 23 minuuttia. Toivotaan nyt, että noilla astumisilla tärppäisi :)

Wilma ei kiljunut tai rimpuillut enää siinä vaiheessa yhtään, kun Retu pääsi selkään. Kiljuminen selvästi johtui vain siitä, ettei halunnut vierasta koiraa niskaansa. Ihanaa kurinaa tuli Wilman kurkusta kiinniolon aikana.

Nyt ei taas auta, kuin toivoa parasta ja pitää peukkuja pystyssä onnistumisen puolesta :) Kyllä täälä ainakin kovasti toivotaan, että pienet pallerot olisivat saaneet alkunsa :)

Screenshot_20170306-073327.jpg

Screenshot_20170306-073332.jpg

Yritin Retusta saada kuvaa, mutta hankalaa oli. Se oli niiiiiin innoissaan, että pyöri vaan ympärillä kerjäämässä rapsutuksia :)

Screenshot_20170306-071748.jpg